File’nin Efeleri, Zaferini Kulalılarla Kutlayacak

Türkiye Voleybol Federasyonu Efeler Ligi’ne yükselerek Kulalılara tarihinde bir ilki yaşatan Jeopark Kula Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, büyük başarıyı Kulalılarla kutlayacak. Kulalılar, hazırlanan coşkulu kutlama etkinliğiyle Efeler Ligi’ne Merhaba diyecek.

2016-2017 sezonu, Türkiye Voleybol Erkekler 1. Ligi’nde çıktığı 32 maçta 30 galibiyet alarak, voleybolun en üst ligi Efeler Ligi’ne yükselen Jeopark Kula Belediyespor, zaferini Kulalılarla paylaşacak. Kula Belediyesi’nin düzenleyeceği kutlama etkinlikleri için yarın Kula’ya gelecek olan Efeler Ligi’nin yeni temsilcisi, coşkulu bir gece ile sezonun yorgunluğunu atacak. Tüm Kulalıları, hak edilen gururu yaşamak için kutlamalara beklediğini belirten Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz, “ Jeopark Kula Belediyespor voleybol takımımızın, bu sezon aldığı başarılarla Kula’nın tanıtımına ve gençlerin spora teşvikine vesile olduğunu düşünüyorum. Bu takım Kula’nın takımı, bu başarı Kula’nın başarısı, emeği olan herkese tekrar teşekkür ediyorum.” Dedi

İrem Derici, şarkılarını Kulalılar için Söyleyecek
Türk pop müziğinin başarılı ismi İrem Derici, Jeopark Kula Belediyespor Voleybol Takımı’nın Efeler Ligi’ne yükselme başarısını kutlama etkinliği kapsamında Kula'ya geliyor. Birbirinden güzel şarkılarıyla kutlamalarda sahne alacak İrem Derici, Kulalılarla buluşmaya hazırlanıyor. 12 Nisan Çarşamba akşamı saat 21.00'da Kula Yunus Emre ve Şehit Ömer Halis Demir Kent Meydanı’nda yapılacak konserde sahne alacak başarılı sanatçı, bu kez şarkılarını Jeopark Kula Belediyespor ’un zaferi için seslendirecek.

Başkan Tosun, “Tüm Halkımız Bu Coşkuya Ortak Olacak’’
Kula’nın tarihinde ilk defa bir spor branşının en üst ligine yükseldiğinin altını çizen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Voleybol takımımız, sezon boyunca başarılara imza attı. Fakat en önemlisi ise Kula, ilk defa bir spor branşında en üst lige çıkmanın heyecanını yaşadı. Bu gururu, voleybol takımımızla ve hemşerilerimizle beraber kutlayacağız. Dünyanın 98. Türkiye’nin ilk ve tek Jeoparkı’nın adını hep birlikte haykıracağız. Tüm halkımızı bu güzel geceye davet ediyorum’’ diye konuştu.

11.4.2017