Başkan Tosun, Kula İçin Dev Fuarda

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun Konya’da düzenlenen TÜYAP Konya Fuarı’na katıldı. TÜYAP Konya Fuarcılık tarafından düzenlenen 60'ı inşaat şirketi olmak üzere gayrimenkul, mobilya, belediyelere mal ve hizmet götüren 160 firmanın katılımıyla gerçekleştirilen 4 fuar törenle açıldı.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Şehirciliğe farklı bir boyut kazandıran TÜYAP Konya Fuarı’na katılarak, belediyeler için hazırlanmış projeleri ve şehircilik imarına yönelik uluslararası kabul görmüş yeni teknikleri inceleyerek bilgi aldı. 60'ı inşaat şirketi olmak üzere gayrimenkul, mobilya, belediyelere mal ve hizmet götüren 160 firmanın katılımıyla; Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent 2017 ve Konya Mobilya Fuarı olmak üzere 4 fuarın tek çatı altında toplandığı dev fuarda, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula Belediye Meclis Üyesi Murat Yanbolu ile katıldı. Kula Belediyesi’nin son 2 yılda Kula’da gerçekleştirdiği yatırımların ve projelerin arttırılarak daha kapsamlı bir hale gelebilmesi için bu tür şehircilik fuarlarının kaçırılmaz fırsat olduğunu söyleyen Başkan Hüseyin Tosun, Kula’nın geleceğinin emin ellerde olduğunu söyledi.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula’nın gelecekte tarihi dokusuna uygun bir şekilde modernize edilmesi için bu fuarların kaçırılmayacak fırsat olduğunu belirterek, “Kula Belediyesi tarihi kimliğini modern dokunuşlarla daha yaşanılabilir bir hale getiriyoruz. Kula’nın bu vizyonuna uygun dokunuşları bulabileceğimiz fuarlarda incelemelerde bulunarak gerekli temasları yapıyoruz. Bu fuarlar Belediyeciliğin gelişmesi ve teknolojiyi takip etmemiz açısından kaçırılmayacak fırsatlar var. İnşallah, Belediyemizin ihtiyaç duyduğu bu gelişmeleri imkanlarımız ölçüsünde ilçemize adapte ederek daha yaşanılır bir Kula inşa edeceğiz” dedi.

11.5.2017