Sarıgöl'de Toplu Açılış Şöleni

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Sarıgöl Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan hizmetlerin toplu açılış ve temel atma töreni gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen açılış törenine Kula Belediyesi’ni temsilen Kula Belediye Başkan Vekili Vedat Yılmaz, Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Faik Şentürk, Kula Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Hayrettin Yeşil ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinasyon Müdür Vekili Cihan Biçer katıldı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün Sarıgöl İlçesinde hayata geçirdiği yatırımların ve projelendirilen yatırımların toplu temel atma törenine; Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün, Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, eşi Nevra Selçuk, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Kula Belediye Başkan Vekili Vedat Yılmaz, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Şehnaz Başaran, Burak Aslay, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, başkan danışmanları, daire başkanları, MHP İlçe Başkanı Ahmet Buldanlı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Toplu açılış ve temel atma töreninde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sarıgöl’e hizmetlerin bitmeyeceğini belirterek, 2016 yılında ilçeye toplam 69 milyon liralık yatırım yaptıklarını kaydederek, MASKİ Genel Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesinin ilçeye 2017 yılında 55 milyon liralık daha yatırım yapacağını müjdeledi.

Kula Belediyesi Başkan Vekili Vedat Yılmaz yapılan yatırımların ve çalışmaların öncelikle Manisa’mıza ve Sarıgöl İlçemize hayırlı olmasını dileyerek, “30 Marttan bu yana yapılan çalışmalar ile Manisa’mızın çehresi hızla değişiyor. Marka Kent olma yolunda hızla ilerleyen Manisa’mız, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün sayesinde daha da ileri noktalara taşınacaktır” dedi.

13.5.2017