Kula Şehitleri, Memleketlerine Uğurlandı

Kula ilçe Jandarma Komutanlığı’nda cinnet getiren bir erin silah arkadaşlarını vurması sonucu 3 asker şehit oldu, 3 asker de yaralandı. Kula Şehitleri için, Manisa Jandarma Komutanlığı’nda resmi tören düzenlendi. Törene, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’da katıldı.

Kula ilçe Jandarma Komutanlı’nda görev yapan bir askerin cinnet getirerek koğuşlarında istirahatta bulunan silah arkadaşlarını vurması sonucu 3 asker şehit olurken 3 askerde yaralandı. Şehit olan askerler için Manisa Jandarma Komutanlığı’nda resmi tören düzenlendi. Törene, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Tugay Komutanı Albay Güven Dere, Manisa Jandarma Komutanı Albay Özcan Kaplan, Manisa Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, diğer ilçelerin belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve siyasi parti temsilcileri katıldı. Törende, şehit olan askerlerin Türk Bayrağına sarılı naaşları katafalka konuldu. Şehit jandarma erler Mümin Pınaroğlu, Hüseyin Tolga Hepgül, Onur Sunnioğlu için düzenlenen tören sırayla şehitlerin özgeçmişleri okunarak dualar edildi. Şehit askerlerin cenazeleri törenin ardından defnedilmek üzere memleketlerine gönderildi.

12.7.2017