Efeler, Yeni Transferleri İle Filede İddialı

Efeler Ligi’ne iddialı bir giriş yapmak isteyen Filenin Efeleri Jeopark Kula Belediyespor, kadrosunu yeni isimlerle güçlendirdi. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz’ın katıldığı, Tarihi Beyler Evi’nde ki imza töreni ile gecen sezonun güçlü isimleri ile sözleşme yenilenirken transfer edilen 7 yeni oyuncu ile sözleşme imzalandı.

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 1. Ligi A Grubu’ndan Efeler Ligi’ne yükselen Jeopark Kula Belediyespor kadrosunu güçlendiriyor. TVF Erkeler 1. Ligi’ndeki başarılarını, Efeler Ligi’nin köklü kulüplerine karşı devam ettirmek isteyen Kula’nın temsilcileri gecen sene takımda başarılı oyunları ile göz dolduran takım kaptanı Ali Çayır, Burak Köse, Muratcan Yedidağ ve Uğur Çayır ile yollarına devam etme kararı alarak, 7 yeni oyuncuyu da renklerine bağladı. Jeopark Kula Belediyespor’un birbirinden güçlü isimleri kadrosuna kattığı imza törenine Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz ve yeni transferler; Mehmet Özbek, Muhammet Ertuğ, Fatih Eren Uğur, Kemal Elyaz, Batı Kayhan, Halil Kurt, Ali Candan sözleşmelerini imzalayarak resmen Jeopark kadrosuna katıldı.

Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz ise kadrosunu yenilediği takım ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; "Geçtiğimiz sezon başında koymuş olduğumuz hedefe ulaşarak Efeler Ligine çıkmanın mutluluğunu tüm Kula halkımız ile birlikte yaşadık. Bu sezon da iyi bir takım kurarak hedeflerimize ulaşacağımıza inancımız tam. Kulalı hemşehrilerimizin ve Kula sevdalısı takım taraftarlarımızın desteği ile yeni başarılara imza atacağız. Bu gün  takımın yerli kadrosunu güçlendirdik, yeni yabancı sporcu takviyelerimiz ile takımımızı daha da iyi bir konuma yükselteceğiz" dedi.

Efeler Ligi’ne, Efeli İmza Töreni

Efeler Ligi’nde fırtına gibi esmeyi hedefleyen Ege’nin Efeler lakaplı temsilcisi Jeopark Kula Belediyespor Voleybol takımı flaş transferlere imza attı. Kula’nın tarihi Beyler Evi’nde gerçekleşen İmza Töreni’ne, Kula’nın folklorik kültürünün temsilcisi efelerde katıldı. Tarihi Beyler Evi’nde gerçekleşen imza törenine Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz, Kulüp Genel Sekreteri Faik Şentürk, Kulüp Yöneticileri, Kula Belediye Meclis Üyeleri, Takım Antrönörü Mustafa Çayır, sporcular katıldı. İmza töreninin bitmesiyle birlikte Başkan Hüseyin Tosun, yöneticiler ve sporcular Beyler Evi’nde gerçekleşen ve Efelerin yer aldığı gösteriyi büyük bir ilgi ile izledi.

Başkan Tosun, “ Efeler Ligi, Kula Jeopark’ının Tanıtımını Uluslar Arası Arenaya Taşıyacak”

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Efeler Ligi’nde Türkiye’nin köklü kulüpleri ile mücadele edecek olmanın gururunu yaşadıklarını belirterek; “En üst ligde Kula’yı temsil edeceksek kadromuzu buna göre takviye etmemiz şart. Tarihi ve doğası ile eşsiz bir yer olan Kula’nın Türkiye’de tanıtımı için bir araç olarak gördüğümüz voleybolu en üst lige çıkartmayı başardık. Kula’ya, Türkiye’de milyonlarca taraftarı bulunan kulüpler gelerek mücadele edecek. İnşallah Takımımız için transfer ettiğimiz bu sporcular bizleri en iyi şekilde Efeler Ligi’nde temsil edecek” dedi.

Jeopark Kula Belediyespor Voleybol Takımı Sözleşmesi Yenilenen Oyuncular

Kaptan Ali Çayır

Burak Köse

Muratcan Yedidağ