Jeopark Futbol Turnuvası’nın Şampiyonu, Ödülüne Kavuştu

Kula Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Geleneksel Jeopark Futbol Turnuvası’nda şampiyonluk kupasını kaldıran Yeni Sanayispor birincilik ödülünü kazanarak Alanya’ya gitti.

Kula Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Jeopark Futbol Turnuvası, Mayıs ayında oynanan final maçları ile sona erdi. 11 takımın yer aldığı turnuvada şampiyonluk kupasını kaldıran Yeni Sanayispor yönetimi ve oyuncuları turnuvanın birincilik ödülü olan tatile kavuştu. Şampiyon Yeni Sanayispor, turnuva ödülü olarak 3 günlük Alanya tatiline gönderildi. Alanya’da süren 3 günlük tatilde turnuvanın yorgunluğu atan şampiyon takımın yöneticileri ve oyuncuları birlikte eğlenmenin tadını çıkardı. Jeopark Futbol Turnuvası’nı düzenleyerek, Kula’da sporun gelişmesine katkı sağlayan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a teşekkür eden Yeni Sanayispor oyuncuları, hem turnuvadan hem de tatilden büyük keyif aldıklarını belirtti.

Başkan Tosun; “Turnuva’nın En Büyük Ödülü; Sosyal Kaynaşmadır”
Jeopark Futbol Turnuvası’nı düzenleyerek toplumsal kazanımları sporla arttırmayı hedeflediklerini belirten Kula Belediye başkanı Hüseyin Tosun, turnuvada takımların kazandığı ödüllerden daha çok başta genç nesillerin ve toplumun kazandığı sosyal kaynaşma ve beraberlik duygusunun en büyük ödül olduğunu söyledi. Başkan Tosun; “Kula’da gençlerimizin sporun birleştirici gücü ile güzel davranışlar ve alışkanlıklar edinmesini hedeflediğimiz Jeopark Futbol Turnuvası, her yıl büyüyerek, güzelleşerek devam edecek. Şampiyon Yeni Sanayispor’u ve turnuvada mücadele eden tüm takımlarımıza tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

22.7.2017