Jeopark Kula Belediyespor Altyapısından Cevher Çıktı

Jeopark Kula Belediyespor Voleybol Takımı altyapısında yetişen İsa Aydoğdu, Efeler Ligi ekibi Arkas Spor’un pilot takımı olan Tevfik Fikret Lisesi Altekma’ya transfer olarak büyük bir başarıya imza attı. Genç yıldız Aydoğdu, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u ziyaret ederek mutluluğunu paylaştı.

Jeopark Kula Belediyespor Voleybol takımı altyapısından yetişen 1998 Kula Çarıkballı Mahallesi doğumlu İsa Aydoğdu, voleybolun köklü kulüplerin Arkas Spor’un genç yeteneklerine lig tecrübesi yaşattığı pilot takımı Tefvik Fikret Lisesi (TFL) Altekma Spor Kulübü’ne transfer oldu. Jeopark Kula Belediyespor’un altyapısından yetişen genç yetenek Aydoğdu’nun transfer müjdesi Kula için gurur kaynağı oldu.  Genç yıldız Aydoğdu, Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz ve altyapıdan hocası Jeopark Kula Belediyespor Antrenörü Mehmet Eroğul ile birlikte Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u ziyaret ederek mutluluğunu paylaştı. Transfer hakkında Başkan Tosun’a bilgi veren Kulüp Başkanı Yılmaz, altyapıya verdikleri çalışmaların meyvelerini toplamaya başladıklarını belirterek İsa Aydoğdu’ya başarılar diledi. Aydoğdu’yu altyapıda yetiştiren Jeopark Kula Belediyespor Antrenörlerinden Eroğul ise genç oyuncunun başarısından mutluluk duyduklarını belirtti.

Başkan Tosun, “ Gençlerimizin Başarıları, Her şeye Değer”

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Aydoğdu’nun transferinden büyük mutluluk yaşadıklarını belirterek; "Kulalı gençlerimizin boş zamanlarını değerlendirmek ve kötü alışkanlıklar kazanmalarını engellemek için sporun her branşını destekliyoruz. Bu konuda da ailelerin ve okullardaki öğretmenlerimizin desteklerini bekliyoruz. Emek ve destek verildiğinde Kulalı genç sporcularımızın yaptıkları ve kazandıkları başarılar ortadadır. Bunun en güzel örneğini İsa bizlere gösterdi. Bugün çok farklı bir gurur yaşıyoruz. İnşallah İsa kardeşimiz, Kula’daki bütün gençlere örnek olacak ve Kula’yı en iyi şekilde temsil edecek. Yolu, bahtı açık olsun, Allah, daha büyük fırsatları önüne çıkarsın ve daha da iyi yerlerde Kula’nın adını duyursun.

14.8.2017