Başkan Tosun, Bayram Öncesi Pazarcı Esnafıyla Buluştu

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, yaklaşan bayram ile birlikte hareketlenen pazaryerini ziyaret ederek esnafa hayırlı işler diledi.

Her fırsatta vatandaşla ve esnafla bir araya gelmeye özen gösteren Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, yaklaşan kurban bayramı öncesi ilçe pazarına yaptığı ziyarette pazarda bulunan esnaflarla tek tek tokalaşarak Kurban Bayramını tebrik etti. Başkan Tosun’a Kula Belediye Meclis Üyesi Vedat Yılmaz ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Nazım Baytok eşlik etti. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden, talep ve önerilerini dinleyen Başkan Tosun, huzurlu, bereketli ve güven içinde bir bayram geçirmek için çalışmalar yaptıklarını belirtti. Esnaf ve vatandaşların taleplerine yanıt veren Başkan Tosun, isteklerin yerine getirilmesi noktasında gerekli talimatlar verdi. Pazar esnafı ve vatandaşlar ise kendilerine verilen değerden duydukları memnuniyeti ifade ederek Başkan Tosun’a teşekkür etti.

Başkan Tosun, “Bayramlar Berekettir, Coşkudur”

Bayramların bereketiyle esnafa ve alışverişe can verdiğinin altını çizen ve esnafının emeğine sahip çıkmak için gayret gösterdiklerini ifade eden Başkan Tosun, "Bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğu içerisinde bayram heyecanının ilk uğradı yer olan pazarı ve esnafı ziyaret ederek tatlı telaşın nabzını tutmak istedik. Bu alışveriş heyecanını bu yıl kurban bayramının Kulanın Kurtuluşu’na denk gelmesiyle birlikte bayrama da taşıyacağız. Bizlerde bayram alışverişinin rahat yapılabilmesi için gerekenneyse yapmaya çalışıyoruz. Esnafımızın yüzü gülerse, bizim de yüzümüz gülüyor. Şimdiden tüm esnaf kardeşlerimin bayramlarını tebrik ediyorum" diye konuştu.

Pazarcı esnafı ise, uzun yıllardır esnaflık yaptıklarını, sorunlarını her zaman dinleyen ve kendileriyle ilgilenen bir başkanları olduğu için mutlu olduklarını ifade ederek teşekkür etti.

28.8.2017