Sabuncukuyu’da Hummalı Yol Çalışması

Kula Belediyesi, Seyitali Mahallesi Sabuncukuyu Mevkii’nde yol genişetme çalışmalarına başladı. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.

Kula Belediyesi, yol yapım, onarım, asfalt ve kilit parke taş döşeme çalışmaları ile sürdürdüğü ulaşım hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Seyitali Mahallesi Sabuncukuyu Mevkii’nde genellikle sulu tarım yapan arazi sahiplerinin kullandığı yolda genişletme çalışmalarını yerinde inceledi. Yol üzerinde arazisi bulunan vatandaşlarla da yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunan Başkan Tosun, yolun tamamlandığında ulaşımın daha rahat sağlanacağını ve alternatif bir güzergah olarak kullanılacağının altını çizdi. Mahalle sakinleri ile bir süre sohbet eden Başkan Tosun, yol üzerinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Tosun, “Vatandaşlarımız İçin Yapıyoruz”

Sabuncukuyu Mevkii’nde vatandaşların ulaşım konusunda büyük sıkıntılar çektiklerini belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Göreve geldiğimiz günden itibaren bu yolun düzenlenmesi noktasında birçok talep aldık” dedi. Başkan Tosun, “ Sabuncukuyu Mevkii’nde evi, arazisi olan hemşerilerimiz, özellikle zirai araçların kullandığı yolda ulaşımlarını sağlarken zorluklar yaşıyordu. Gelen yoğun talepler doğrultusunda vatandaşlarımız için bu yolun yapılması gerekliliği ortaya çıktı. Kula Belediyesi olarak cadde ve sokaklardaki yol faaliyetlerimize bir yenisini ekleyerek burada da çalışmalarımıza başladık. İlk olarak genişletme yaptığımız yolda çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Hayırlısı olsun” diye konuştu.

31.10.2017