Kulalı Tekstilciler Başkan Tosun'u Ağırladı

Kulalı tekstilciler Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'u ağırladılar. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun tekstilciler ile kahvaltıda bir araya gelerek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Dokumacılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Fehmi Yıldırım, Tekstilci Levent Kayabaş ve Kula'da faaliyet gösteren tekstilcilerle kahvaltıda bir araya geldi. Ev sahipliğini Tekstilci esnafı Levent Kayabaş'ın yaptığı sohbette, çevre fiziki koşulları, yolların durumu ve Belediyenin vereceği hizmetler masaya yatırıldı. Uzun yıllardan bu yana hizmet alamadıklarının altını çizen tekstilci esnafları, yollarımızın durumu ve çevremizin fiziki koşulları kötü. Kula Belediyesinden beklentimiz ise ticari faaliyet gösteren alanımızın daha iyi koşulların kazandırılmasıdır. Kula Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun'un bu konuda duyarlı olduğunu biliyoruz. Bizlere destek vereceğinden eminiz. Yapacağı hizmetler için şimdiden teşekkür ediyoruz dediler.

Başkan Tosun; “Esnafımız Kulamızın Can damarı”

Kula’da yıllardır varlığını korumaya çalışan, yılar içerisinde olumsuz bir ivmelenmeyle  sayısının azaldığı tekstilci esnafımız desteklenmesi gerekmektedir. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun yapılan sohbette; “Geçmiş yıllarda Kulamızın en önemli sanayi kollarından birisi olan ve günümüzde sayıları ciddi oranda azalan Tekstilci esnafımızın her konuda desteklenmesi gerekmektedir. Bu bağlamda Kula Belediyesi üzerine düşeni yapacaktır. Kulamızın ekonomisine can katan, kökleri Kula kadar eski olan tekstil ve tekstilcilerimiz var olma savaşı verdikleri bu günlerde esnafımıza kolaylıklar diliyor Kula Belediyesi olarak elimizden geleni yapacağımızdan emin olmalarını istiyorum. Bizleri ağırlayan Değerli kardeşlerimize ve ev ağabeylerimize teşekkür ediyorum" dedi.

3.11.2017