Başkan Tosun’dan Başıbüyük’e Cuma Ziyareti

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, geleneksel hale getirdiği Cuma ziyaretlerinde bu hafta Başıbüyük Mahallesi’ndeki vatandaşlarla buluştu. Başıbüyük’teki vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Tosun, mahallelere hizmet atağının devam edeceğini söyledi.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Cuma günü ziyaretlerinde Başıbüyük Mahallesi’ndeki vatandaşlarla bir araya geldi. Başıbüyük Mahalle Camii’nde kılınan Cuma namazında; Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, MHP İlçe Başkanı Nazım Baytok, Kula Belediye Meclis Üyeleri İlyas Macun, Mehmet Karaayak, Manisa Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon İşleri Müdür Vekili Adem Zobudoğuş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon İşleri Müdür Yardımcısı Cihan Biçer, MABEM Müdürü Mehmet Çakır, Kula Muharip Gaziler Derneği Üyeleri, Başıbüyük Mahalle Muhtarı Cevdet Aktaş ve vatandaşlarla birlikte saf tuttu. Cuma namazının ardından mahallelilerle buluşan Başkan Tosun ve beraberindekiler, vatandaşın talep ve sorunlarını dinleyerek yapılan çalışmaları değerlendirdi. Başkan Tosun ve beraberindekiler, son olarak mahalle sakini Ömür Ertürk’ün düzenlediği hayır yemeğine iştirak etti. Başkan Tosun, Ertürk’ün askere gidecek olan oğulları Hasan Hüseyin ve Enes Ertürk’e hediye seti vererek hayırlı teskereler diledi. Vatandaşların sorularını cevaplandıran Başkan Tosun, ''Başıbüyük, Kula’mızın nüfus bakımından büyük mahallelerinden birisidir. Yaptığımız çalışmalarla Başıbüyük ferah, temiz ve modern bir görünüme kavuştu” diye konuştu.

Başkan Tosun; “Yapılan Çalışmaların Kıymetini Bilmeliyiz”

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, ilçe merkezinde yapılan hizmetlerin sırasıyla merkezden uzak mahallelere de yapıldığını belirterek, “Altyapısını sağlıklaştırdığımız, kilit parke taş döşemesini tamamladığımız Başıbüyük Mahallemizdeki samimi güler yüzlü hemşerilerimizle Cuma namazında bir araya geldik. Bu güzel ve ferah mahallemizde bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Yaptığımız çalışmalardan sizlerin yüzlerinde gördüğüm memnuniyet daha ayrı bir mutluluk veriyor. Sizler her şeyin daha iyisini hak ediyorsunuz. İnşallah elimizde bulunan imkanlar dahilinde daha fazlasını yaparız. Allah birliğimizi, beraberliğimizi rahmeti ile muhafaza etsin. Kula’yı eğitimden kültüre, spordan altyapı çalışmalarına kadar her alanda geliştirmeye gayret gösteriyoruz” dedi.

10.11.2017