Kula Belediyespor 0- 0 Horozköy Mezarlık Spor

Manisa Süper Amatör Ligi B Grubu’nda Kula’yı başarıyla temsil eden Kula Belediyespor, rakibi Horozköy Mezarlık Spor ile kendi evinde 0-0 berabere kaldı.

Kula Belediyespor, Manisa Süper Amatör Ligi B Grubu’nun altıncı haftasında Kula İlçe Stadı’nda Manisa ekibi Horozköy Mezarlık Spor’u ağırladı. Karşılaşmayı; Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Alim Ulusoy, Kula Belediye Meclis Üyesi İlyas Macun, MHP Kula İlçe Başkanı Nazım Baytok, Kula Belediyespor yönetimi çok sayıda futbolsever izledi. Kula İlçe Stadı’ndaki karşılaşmada iki takımda birbirine üstünlük sağlayamayınca mücadele 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

Kula Belediyespor, aldığı beraberlik sonucu ligde puanını 10’a çıkartarak 4’üncü sırada yer aldı.

27.11.2017