Kula Belediyesi, Yeni E-Belediye Uygulamasını Hizmete Sundu

Kula Belediyesi, vatandaşların belediye hizmetlerinden daha hızlı ve daha kolay yararlanmasını sağlamak için yeni E-Belediye uygulmasını vatandaşların hizmetine sundu.

Kula Belediyesi'nin yeni hizmete sunduğu E-belediye uygulaması ile vatandaşlar, ev veya işyerlerinden internet aracılığı ile diledikleri saatte emlak, çevre ve temizlik vergisi ile ilan ve reklam vergilerini ödeyebilecekleri gibi arazi, arsa rayiç bedelleri ve benzeri bilgileri de sistem üzerinden görebilecekler. Yeni uygulama ile Türkiye’nin her yerinden Kula Belediyesi’nin resmi web sitesi www.kula.bel.tr adresindeki Online Tahsilat menüsü üzerinden Belediye hizmetlerine ait ödemeler bankamatik kartı veya kredi kartı ile web sayfası üzerinden gerçekleştirilebilecek.  Vatandaşların belediye hizmetlerinden daha hızlı ve daha kolay yararlanmasını ve teknolojik gelişmelerin ışığında hizmete doğrudan ulaşmasını sağlayan e-belediye sistemi sayesinde, vatandaşlar tüm borçlarını sorgulayabilecek ve güvenli bir şekilde borçlarını ödeyebilecekler.

Başkan Tosun; " Vatandaşımıza En İyi Hizmeti Vermenin Derdindeyiz"

Belediye’nin yenilikçi hizmet anlayışı çerçevesinde E-Belediye uygulamasını vatandaşların kullanımına sunduklarını belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun,  E-Belediye uygulaması sayesinde, artık daha modern ve kolay bir şekilde vatandaşın ihtiyaçlarına cevap verebileceklerini söyledi. Yeni E-Belediye hizmeti ile vatandaşlar işlemlerini belediyeye gitmeden hızlıca tamamlayabileceklerinin altını çizen Başkan Tosun, "Memleketimize, hemşerimize her zaman daha iyi hizmeti nasıl verebiliriz diyerek çalışıyoruz. E-Belediye uygulamasının hemşerilerimize bir çok kolaylıklar getirdiğini düşünüyorum, Kulalılara hayırlı olsun" diye konuştu.

E-Belediye Uygulasına erişmek için tıklayınız

28.11.2017