Bebekli Mahallesi’ne Dev Dönüşüm Hizmeti

Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ ve Kula Belediyesi işbirliğinde Kula’nın Bebekli Mahallesi’ne yapılacak olan kanalizasyon hattı, içme suyu hattı, kilit parke taş döşeme ve dere ıslahı çalışmaları Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’un katıldığı programla başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ ve Kula Belediyesi işbirliğinde Kula’nın Bebekli Mahallesi’ne yapılacak olan projeler, Kula Belediyesi tarafından düzenlenen hizmet başlangıç töreniyle başladı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Bebekli’de ki hizmet  başlangıç programına Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula Belediye Meclis Üyeleri İlyas Macun, Nafiz Aydın, Mehmet Kavas, Manisa Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon İşleri Müdür Yardımcısı Cihan Biçer, Bebekli Mahalle Muhtarı Osman Yıldırım ve mahalle sakinleri  katıldı. Program öncesi, Kula Belediyesi tarafından Bebekli Mahalle Cami önünde vatandaşlara kavurmalı pilav ve ayran ikramı yapıldı. Bebekli Mahallesi meydanında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Tosun, yüklenici firma yetkilileri ile istişare ederek yapılacak çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Başkan Tosun, daha sonra Mahalle Muhtarı Osman Yıldırım ile birlikte iş makinesinin operatör koltuğuna geçerek altyapı çalışmaları için ilk çalışmayı başlattı. Kurban kesimi ve dualar eşliğinde başlayan altyapı çalışmaları kapsamında Bebekli Mahallesi’ne 15 bin metre içme su hattı, 12 bin 600 metre kanalizasyon hattı döşenecek. Mahallenin altyapı çalışmaları tamamlandığında, 45 bin metre kare kilit parke taş döşeme ile Bebekli Mahallesi, baştan aşağıya yenilenerek modern bir görünümüne kavuşacak. Mahalle sakinleri ile tek tek selamlaşarak taleplerini dinleyen Başkan Tosun, çalışmaların kısa sürede tamamlanmasını temennisinde bulundu.

Başkan Tosun: “Merkezden Uzak Mahallelerimiz, Hak Ettiği Hizmetlere Kavuşuyor”

Bebeklinin modern bir mahalle olması için çalışmaları başlattıklarını belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; “ Bebekli Mahallemizde dere ıslahı, kanalizasyon, içme suyu şebeke yenilemesi ve kilit parke taş döşeme çalışmalarına hayırlısıyla başladık. Kulamızın, merkezden uzak mahalleleri ile birlikte gelişebileceğini ve büyüyeceği düşüncesi doğrultunda hareket ederek yıllardır hizmetlerin uğramadığı Bebekli gibi mahallelerimize hizmetlerimizi ulaştırmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Hemşerilerimizin destekleriyle inşallah daha iyilerini yapmaya çalışacağız. Bebekli mahallemize yapılacak olan çalışmaların hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu hizmetlerin kazandırılmasında büyük emekleri olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e ve personelimize teşekkür ediyorum" dedi.

28.11.2017