Mevlid Kandilimiz Mübarek Olsun

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Peygamber Efendimizin doğum günü olan Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun yayımladığı Mevlid Kandili mesajında; “Tüm İslam alemine ve Kulalı hemşerilerimize bu mübarek gün vesilesiyle sağlık, mutluluk, barış ve huzur getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Bugün Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimizin kutlu doğumu, bir kez daha İslam peygamberi Hz. Muhammed (S.A.V)’in mevlidi şerifini idrak etmenin mutluluğu içerisindeyim. Peygamber Efendimizin dünyaya geldiği Mevlid Kandili, karanlık gecelerimizi aydınlığa dönüştüren, manevî bereketi ile de daralan gönüllerimizi aydınlatan, ayını zamanda zihinlerimizi berraklaştıran bir gecedir. Mevlit Kandili’ni, Peygamber Efendimizin doğumunu kutlarken aynı zamanda onun bütün insanlığa vermiş olduğu mesajı layıkıyla yerine getirebilmemiz duasıyla bu mübarek gecenin tüm dünyada barışa, huzura ve refaha vesile olmasını diliyor; hemşerilerimin ve tüm İslam aleminin Mevlid Kandil’ini kutluyorum” dedi.

29.11.2017