Başkanlardan Mahallelere Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin tosun, Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ ve Kula Belediyesi işbirliği kapsamında alt yapı ve üst yapı çalışmaları tamamlanan Ayvatlar, Saraçlar ile Sandal Mahallerini ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ ve Kula Belediyesi işbirliği kapsamında alt yapı ve üst yapı çalışmaları tamamlanarak yenilenen Ayvatlar, Saraçlar ile Sandal Mahalleri’ne Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ziyarette bulundu. Mahalle ziyaretlerinde Başkan Ergün ve Tosun’a, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Balaban, Büyükşehir ve MASKİ Daire Başkanları, Manisa Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Faik Şentürk, Büyükşehir ve Kula Belediye Meclis üyeleri, MHP ilçe Başkanı Nazım Baytok, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Mikail Bulut eşlik etti. İlk olarak Ayvatlar Mahallesi’ni ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün ve Kula Belediye Başkanı Tosun, vatandaşlarla istişare ederek istek ve taleplerini dinlediler. İkinci olarak Saraçlar Mahallesini ziyaret eden Başkanlar, halkın büyük ilgisi ile karşılandılar. Son olarak da Sandal Mahallesine giderek halka çalışmalar hakkında bilgi vererek ziyaretlerde çocuklara top ve kırtasiye, kadınlara fular, erkeklere atkı hediye edildi.

Başkan Tosun; “Mahallelerimiz Hak Ettiği Hizmete Kavuşuyor”

Kula’nın merkezden uzak mahallerinde büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadığını belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; “Mahallelerimizde yaptığımız dere ıslahı, kanalizasyon, içme suyu şebeke yenilemesi ve kilit parke taş döşeme gibi çalışmalarla vatandaşların yaşam standartlarını arttırmaya çalışıyoruz. Kulamızın, merkezden uzak mahalleleri ile birlikte gelişebileceğini ve büyüyeceği düşüncesi doğrultunda hareket ederek yıllardır hizmetlerin uğramadığı mahallelerimize hizmetlerimizi ulaştırmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Büyükşehir Belediyemizin ve MASKİ’nin destekleriyle inşallah daha iyilerini yapmaya çalışacağız. Mahallelerimize yapılan ve yapılacak olan çalışmaların hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu hizmetlerin kazandırılmasında büyük emekleri olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e, MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Çoşkun’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum " dedi.

Başkan Ergün “Kaliteli Yaşam İçin”

Kente değer katan yatırımları bir bir hayata geçirdiklerini belirten ve vatandaşlara çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Ergün, “Mahalleler için alt yapı ve üst yapı yenile çalışma projelerimiz devam ediyor. Biz vatandaşlarımızın sorunsuz ve kaliteli bir yaşam sürdürebilmeleri için var gücümüzle çalışıyoruz. Alt yapı ve üst yapı çalışmalarımıza baktığımda mahallelerimizin ne kadar yaşam kalitesi açısından ne kadar ileri bir seviyeye ilerlediğini görebiliyorum. Mahalleye gelen tüm çalışmaların halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

9.2.2018