Gökçeören’e Yapılan 9 Milyonluk Alt ve Üstyapı Yatırımları İnceledi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ ve Kula Belediyesi işbirliğinde yürütülen çalışmalar kapsamında, Gökçeören Mahallesi’nde devam eden alt yapı ve üst yapı çalışmalarını Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun yerinde inceledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Gökçeören Mahallesi’nde Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ ve Kula Belediyesi tarafından ortak olarak yürütülen alt yapı ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Mahalle sakinleri ile bir araya gelerek istişarede bulunan Başkan Ergün ve Başkan Tosun’a mahalle ziyaretinde, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Balaban, MHP ilçe Başkanı Nazım Baytok, Büyükşehir ve MASKİ Daire Başkanları, Manisa Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Faik Şentürk, Büyükşehir ve Kula Belediye Meclis üyeleri, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Mikail Bulut ve eşlik etti. Geçen günlerde kanalizasyon çalışmaları tamamlanan ve içme suyu noktasında çalışmaları yarıya gelen mahallenin, devam eden çalışmaları kapsamında, 27 kilometre kanalizasyon, 28 kilometre içme suyu hattı ve 71 bin metrekare kilit parke taş döşemesi yapılacak. Ayrıca, 3 içme suyu deposunun bakım onarımı ve bir tane de sıfırdan içme suyu deposu inşa edilecek.

Başkan Tosun; “Gökçeören Mahallesi Baştan Aşağı Yenileniyor”

Kula’nın 60 Mahallesi ile birlikte büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadığını belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Gökçeören Mahallemiz oldukça büyük bir mahalle ve burada yaşayan vatandaşlar 40 yıldır hem alt yapı olarak hem üst yapı olarak büyük zorluklarla hayatlarını sürdürdüler. Vatandaşlarımızın istek ve talepleriyle mahalleye toplamda 55 kilometrelik bir alt yapı çalışması yapıldı ve yağışlı havalar ve ağır tonajlı kamyonların yollara zarar vermesinden dolayı üst yapı çalışmalarımıza da başlıyoruz. Halkın mağduriyetlerini elimizden geldiğince Manisa Büyükşehir Belediyesi  ve MASKİ işbirliği içerisinde gidermeye çalışıyoruz. Kısa bir süre içerisinde çalışmalar bittiğinde Gökçeören Mahallesi Baştan Aşağı yeni bir görünüm kazanacak. Kulamıza gelen çalışmalarda büyük destekleri olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Çoşkun’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün; “Hayırlı Uğurlu Olsun”

Mahalleye yeni bir sondaj müjdesi veren Başkan Ergün, “Belde belediyesinden mahalleye dönüşen ve şimdiye kadar hiçbir altyapı çalışması yapılmayan yerlerden biri olan Gökçeören Mahallemizde, MASKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından hayata geçirilen çalışmalarla altyapı dönüşümü yaşanıyor. Mahallemize 27 kilometre kanalizasyon, 28 kilometre içme suyu hattı ve 71 bin metrekare kilit parke taş çalışması yapıyoruz. Mahallemizdeki kanalizasyon çalışmalarımız tamamlandı. İçme suyu noktasında da yarıya geldik. Allah’ın izniyle bugün de kilit parke taş döşemeye başlıyoruz. Ayrıca, 3 içme suyu deposunun bakım onarımı ve bir tane de sıfırdan içme suyu deposu inşa edeceğiz. Mahallemize yaptığımız yatırımlarımız hayırlı uğurlu olsun” dedi.

9.2.2018