Bebekli Mahallesi’nde Değişim Çalışmaları Devam Ediyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ ve Kula Belediyesi işbirliğinde yürütülen çalışmalar kapsamında, Bebekli Mahallesi’nde devam eden alt yapı ve üst yapı çalışmalarını Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun yerinde inceledi.

Cuma günü ziyaretlerinde bu hafta Bebekli Mahallesi’ndeki vatandaşlarla buluşan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ ve Kula Belediyesi işbirliğinde ortak sürdürülen çalışmalar kapsamında alt yapı ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalar kapsamında 12 bin 600 metre kanalizasyon hattı çalışmaları devam eden mahallenin altyapı çalışmaları tamamlandığında, 15 bin metre İçmesuyu hattı, 45 bin metre kare kilit parke taş döşemesi yapılarak Bebekli Mahallesi baştan aşağıya yenilenmiş olacak. Cuma ziyaretinde Başkan Tosun’a, Manisa Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon İşleri Müdürü Üyesi Faik Şentürk, Kula Belediyesi Meclis Üyeleri İlyas Macun, Nafiz Aydın, Mehmet Karaayak, MASKİ İlçe Şefi Mahmut Kırkağaçlı ve Bebekli Mahalle Muhtarı Osman Yıldırım eşlik etti. Cuma namazından sonra lokma hayrına katılan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, daha sonra mahalle sakini Şengül Kırlı’nın davetini kırmayarak evine ziyarette bulundu.

Mahalle sakini Karakaya “ Allah Razı Olsun”

Mahalleye yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirten Bebekli Mahalle sakini Mümin Karakaya; “ Mahallemiz şimdiye kadar görmediği hizmetlere kavuşuyor. Kanalizasyonumuz döşeniyor. İçme suyu hattımız ve kilit parke taş da tamamlandığında mahallemizde her şey dört dörtlük olacak. Hizmetlerimiz sorunsuz sıkıntısız geliyor. Mahallemize hizmetlerin gelmesinde büyük desteği olan herkesten Allah razı olsun” dedi.

Mahalle sakinlerinden Kırlı; Başkanımızdan Memnunuz”

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’un mahalleye yapmış oldukları ziyaretten dolayı mutlu olduklarını belirten Bebekli Mahalle sakinlerinden Şengül Kırlı; “ Bugün Başkanımız beni kırmayıp evime ziyarete geldi kendisinden Allah razı olsun. Mahallemizi yaptığı hizmetlerle de güzellikler kazandırdı. Mahallemizde alt yapı ve üst yapı olarak sıfırdan yapıyor. Kula halkı olarak başkanımızdan memnunuz. Başta Kula Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkesten razı olsun” dedi.

Başkan Tosun; “Mahallemize hayırlı uğurlu olsun”

Bebekli Mahallesi’ne şimdiye kadar gelmeyen hizmetleri getirdiklerini belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Bebekli Mahallemizde altyapı dönüşümüne başladık. 12 bin 600 metre kanalizasyon ve 15 bin metre içme suyu hattını yenileyeceğiz. Altyapının ardından üstyapı çalışması olarak da 45 bin metrekare kilit parke taş döşeyeceğiz. Bu çalışmalarımızı en kısa zamanda bitirerek Bebekli Mahallemizi hak ettiği güzelliğe kavuşturacağız. Mahallemize hayırlı uğurlu olsun. Burada yapılan çalışmalarda, başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

10.2.2018