Jeopark Kula Belediyespor, Torul Gençliği 3-1’le Geçti

Jeopark Kula Belediyespor, Efeler Ligi’nin 19’uncu hafta mücadelelerinde Gümüşhane ekibi Torul Gençlik ile karşılaştı. Kula’nın Filedeki Efeleri, Torul Gençlik’i 3-1 yendi.

Jeopark Kula Belediyespor Efeler Ligi’nin 19. hafta müsabakalarında kendi evinde Gümüşhane ekibi Torul Gençlik ile karşılaştı. Kula Spor Salonu’nda oynanan maçı, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz, Manisa Büyükşehir Kula Koordinasyon İşleri Müdürü Faik Şentürk, Kula Belediyesi Meclis Üyesi İlyas Macun protokolden izlerken Jeo Taraftar Grubu ve çok sayıda Kulalı voleybol sever ise tribünden takıma destek verdi. Filenin Efeleri, Torul Gençlik karşısında oyuna etkili başladı. Rakibinin hücumlarını boşa çıkaran Jeopark Kula Belediyespor, file üstünde başarılı oyunlarla rakibinin direncini kırdı. Birinci seti 25-19 kazandı. İkinci setti talihsiz sayı kayıplarıyla 30-28 kaybeden Jeopark Kula Belediyespor, üçüncü sette rakibinin sayı kazanmasına izin vermedi ve 25- 16’lık skorla maçta 2-1 öne geçti. Üçüncü seti de 25-16 kazanan Jeopark Kula Belediyespor maçı da 3-1’lik skorla aldı.

Efeler Liginde oynanacak 19’unu hafta mücadelelerinde Jeopark Kula Belediyespor, 17 Şubat Cumartesi günü saat:14.00’de Arkas Spor’u  konuk edecek.

Başkan Tosun; “İnşallah Her Maçımız Galibiyetle Sonuçlanır”

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun maç sonu yaptığı açıklamada, "Ligin 19’uncu haftasında Kula’da kendi evimizde Torul Gençlik ile mücadele ettik. İlk devrenin tüm maçlarını deplasmanda oynadık ve talihsiz maç kayıpları verdik. Efeler Ligi’nin ikinci devresinde kendi evimizde oynuyoruz ve istediğimiz oyunu sahada sergileyebiliyoruz. Bugün takımımız güzel bir mücadele gösterdi ve maçı rakibi karşıda 3-1 aldı. Ligin İkinci deveresinin son üç maçını köklü takımlar olan Arkas Spor, Galatasaray ve Maliye Piyango ile oynayacağız. İnşallah her maçımız galibiyetle sonuçlanır” dedi.

12.2.2018