Konurca Mahallesi’nin Su Sorunu Çözüldü

Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ ve Kula Belediyesi’nin ortak çalışmaları kapsamında Konurca Mahallesi’nin yıllardır devam eden su sıkıntısını açılan sondajın enerji bağlantısı yapılarak çözüme kavuşturuldu.

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi, Kula’nın 60 mahallesinde daha sağlıklı içme suyu sağlamak adına çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ ve Kula Belediyesi, Konurca Mahallesi’nde açılan yeni sondajın ve içme suyu terfi hattının elektrik bağlantısını da tamamlayarak faaliyete geçirdi. Çalışmalar kapsamında Konurca Mahallesi’nin içme suyu artık daha sağlıklı ve kesintisiz bir şekilde mahalleliye ulaşıyor. MASKİ ve Kula Belediyesi sayesinde temiz suya kavuştuklarını belirten Konurca Mahalle Muhtarı Arif Telli, “Sondajımız açıldı ve içme suyuna kavuştuk fakat sondajımızın elektrik bağlantısı olmadığı için jeneratör yardımıyla su ihtiyacımızı karşılıyorduk. Sağ olsun MASKİ yetkilileri sondajımızın elektrik bağlantılarını gerçekleştirdi. Hizmetler mahallemize arka arkaya geliyor. Mahalleli de bu hizmetlerden çok memnun. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere, Kula Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun’a ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Tosun; “Bir Günlük Değil Ömürlük Hizmetlere İmza Atıyoruz”

Sağlıklı yaşam için temiz suya ihtiyaç olduğunu belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; “ Kula’nın merkezden uzak mahallelerinde hizmet atağımız devam ediyor. İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan suyun vatandaşlarımıza sağlıklı bir şekilde ulaşması için MASKİ çalışanları ile birlikte dört koldan çalışıyoruz. Çalışmalarımız neticesinde Konurca Mahallemizde hayırlısıyla kazasız belasız temiz ve kesintisiz olarak suya kavuştu. Biz Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ ve Kula Belediyesi olarak bir günlük değil ömürlük çalışmalara imza atıyoruz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

6.3.2018