Kula Belediye Personeline Uyuşturucuyla Mücadele Semineri

Kula Belediyesi personeline, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü yetkilileri tarafından “Uyuşturucu ile mücadele” semineri verildi. Kula Belediyesi, tüm birimlerde ve özellikle sahada çalışan personeline yönelik düzenlediği eğitim seminerlerini sürdürüyor.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü’nün il genelinde başlattığı uyuşturucu ile mücadele kapsamında 17 ilçede Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından toplumu bilgilendirmek üzere eğitimler veriliyor. Bu amaçla, Kula Belediyesi Ek Hizmet Binası Konferans Salonu’nda düzenlenen eğitim seminerine, Zabıta, Temizlik Park ve Bahçeler Müdürlüklerine bağlı personel ile Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü yetkilileri katıldı. Kula Belediyesi ve Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen seminerde, belediye personeli uyuşturucu maddelerin kullanımı, türleri, madde bağımlılığı ile bağımlılıkta karşılaşılan sorunlar, bağımlıların kişisel, sosyal ve psikolojik durumları, uyuşturucunun vücuttaki etkileri, kullanılan malzemelerin fark edilmesi karşılaşılması durumunda yapılması gerekenler hakkında Narkotik Şube Müdürlüğü yetkilisi tarafından bilgilendirildi.

10.3.2018