Başkan Tosun, Emniyet Teşkilatı’nın 173. Kuruluş Yılı’nı Kutladı

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173. yılı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Türk Polis Teşkilatının 173. yıl dönümü olması nedeniyle bir mesaj yayınlayan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun sözlerinde şunlara yer verdi; “ Türk Polisi, görevini her zaman fedakarca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak toplumda güveni sağlamıştır. Polislik görevi esasen gönül işidir. Polislik mesleğinin toplumdaki ulvi görevlerini tabi ki saymakla bitiremeyiz. Ama ilk olarak, toplumda hür ve serbest ortamın sürdürülmesini temin etmek polisimizin en önemli görevidir. Toplumun bel kemiği olan polislerimiz gücünü halktan alarak her zaman bu kutsal görevlerini en iyi şekilde yerine getirmişlerdir. Bu duygu ve düşüncelerimle bütün halkımızın esenliği ve güvenliği için günün 24 saatinde görev yapan fedakâr polisimizin haftasını kutluyor; başarılı çalışmalarının devamını dilerken görevi başında hayatını kaybeden emniyet mensuplarımıza Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

9.4.2018