Kula’da, Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173. Kuruluş yılı dolayısı ile Yunus Emre ve Şehit Ömer Halis Demir Meydanı’nda yapılan resmi törenle kutlandı.

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173. yılı dolayısı ile Kula’da düzenlenen resmi törenle kutlandı. Yunus Emre ve Şehit Ömer Halis Demir Meydanı Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen törene,  İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Mustafa Yıldırım, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Nazım Baytok, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Kula Belediye Meclis Üyesi Vedat Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Sümen, sivil Toplum kuruluşları temsilcileri, Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Polisler ve vatandaşlar katıldı. İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Mustafa Yıldırım’ın Kent Meydanı’nda yer alan Atatürk Anıtı önüne çelenk sunması ile başlayan tören bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Törende günün anlam ve önemini anlatan konuşmanın yapılmasından ardından Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve protokol üyeleri, İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Mustafa Yıldırım’ı ziyaret ederek çalışan tüm polis personellerinin 4-10 Nisan Polis Haftası’nı kutladı.

11.4.2018