Topuzdamları’nın Arazi Yolları Açılıyor

Kula Belediyesi,  vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak adına, hizmetlerine hız kesmenden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Topuzdamları Mahallesi’nin tarla yolları açılıyor.

Kula Belediyesi tarla yolları açma ve genişletme çalışmaları kapsamında vatandaşları rahat ve güvenli ulaşıma kavuşturuyor. Kula'nın Topuzdamları Mahallesi ile Köprübaşı ilçesi Armağan Mahallesi'ni birbirine bağlayan köprüye giden patika yolu, zirai araçlara ve vatandaşların ulaşımına açıldı. Yapılan çalışmaları Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve Topuzdamları Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Yıldırım yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Yürütülen yol açma çalışmaları ile Topuzdamları Mahallesi’nin yolları araç kullanımına daha uygun hale getiriliyor.

Mahalle sakini Akdana; “Yollarımız Açıldı Yaşamımız Kolaylaştı”

Yıllardır yayan olarak zor yürüdükleri yollardan şimdi araba ve traktörlerle geçtiklerini belirten Topuzdamları Mahalle sakini Ali Akdana; “ Kula Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla mahallemizin tarla yolları açılmaya başlandı. Senelerce yayan bile yürüyemediğimiz yollardan şimdi taşıtlarımızla kolaylıkla ulaşımımızı sağlayabiliyoruz mahallemize gelen hizmetlerde emeği olan herkesten Allah razı olsun” dedi.

Muhtar Yıldırım; “40 Yıllık Çilemiz Sona Erdi”

Kula Belediyesi’nin çalışmaları sayesinde 40 senelik çilenin sona erdiğini belirten Topuzdamları Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Yıldırım; “Köprübaşı’dan Topuzdamları arasında bulunan yürümekte bile zorlandığımız patika yolumuz açılmaya başlandı. Yollarımız daha güvenli ve ulaşım açısından daha kolay hale geliyor. Allah Kula Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun’dan razı olsun” dedi.

Başkan Tosun; Topuzdamları Rahata Kavuşuyor”

Hizmet atağının tüm mahallelerde hızla devam ettiğini belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; “ Tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlar için yolların ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Topuzdamları Mahallemizde de bu zorlukların biraz olsun azalması için tarla yollarımızda açma çalışmalarımıza başladık. Sizleri mutlu olarak görmek bizlerin çalışma adına güzel şeyler yaptığımızın göstergesidir. Topuzdamları artık ulaşım noktasında daha rahat. Mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

12.4.2018