Encekler Mahallesi’nin İçme Suyu Hatları Yenilendi

Kula Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Encekler Mahallesi’nin içme suyu isale ve terfi hattını yenileme çalışması tamamladı.

Kula Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından ortak olarak sürdürülen alt yapı çalışmaları ile halkın temiz, sağlıklı içme suyuna kavuşması için hat yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Encekler Mahallesi’nin Çomaklı Sokak’ta eskiyen ve sık sık arızalara neden olan bir kilometrelik içme suyu isale ve terfi hattı yenileme çalışması tamamlandı. Tamamlanan çalışmalar neticesinde vatandaşlar artık sağlıklı borulardan tazyikli suya kavuştu.

Muhtar Helva; “ Artık Temiz Su içiyoruz”

Encekler Mahalle Muhtarı Zeynel Helva, “Mahallemizde bulunan Çomaklı Sokak’taki yerleşim alanında içme suyu isale ve terfi hattı çok zayıf durumdaydı. İçme suyu boruları çok ince olduğundan vatandaş suyu çok az ya da hiç kullanamıyordu. Kula Belediyesi ve MASKİ, mahallemizdeki tüm alt yapı çalışmalarını hemen hemen tamamladı. Yapılan çalışmalar sayesinde vatandaşlarımız daha kesintisiz içme suyuna kavuştu. Emeği olan herkesten Allah razı olsun” dedi.

Başkan Tosun; “Su Sorunlarını Tek Tek Çözüme Kavuşturuyoruz”

Kula Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü ile uzak yakın her mahalleye alt yapı olarak tüm hizmetleri ulaştırmaya çalıştıklarını belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; “Encekler Mahallemizin yıllardır yenilenmeyen içme suyu hatlarını değiştirdik. Artık vatandaşlarımız sağlıklı ve temiz içme suyuna kavuştu. Mahalleye yapılan bir kilometrelik içme suyu isale ve terfi hattı yenileme çalışması ile vatandaşlarımız temiz suya kavuştu. Kulamıza bu hizmetlerin gelmesinde büyük desteği sağlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a teşekkür ederim” dedi.

13.4.2018