Börtlüce Mahallesi’nde Birlik ve Dayanışma Yemeği

Börtlüce Mahallesi’nde düzenlenen birlik ve beraberlik hayır yemeği yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Kula’nın Börtlüce Mahallesi sakinleri tarafından her yıl Nisan Ayı’nda geleneksel olarak düzenlenen Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Programı mevlid-i şerif ile başladı. Programa Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, İlçe Jandarma Komutan Vekili Astsubay Kd. Bçvş. Nedim Yerli, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Nazım Baytok, Kula Belediyesi Meclis Üyeleri İlyas Macun ve Vedat Yılmaz, Kula İlçe Müftüsü Kamil Kırkız, MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve yüzlerce vatandaş katıldı. Programa katılan vatandaşlara hayır yemeği ikramında bulunuldu. Daha sonra kılınan öğle namazı ve okunan mevlid-i şerifin ardından Protokol Üyeleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen Atlı Cirit Müsabakaları renkli görüntülere sahne oldu. Börtlüce Mahalle Muhtarı Vahit Yılmaz, katılımcılara programa iştiraklerinden dolayı teşekkür ederek daha önce eski muhtarlara ve programa destek verenlere ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a plaket takdim etti.

Başkan Tosun; “Birliğimiz Daim Olsun”

İnsanın yapısı gereği yalnız yaşayamayacağını belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “ İnsanlar bir araya gelerek toplumları ve ulusları oluşturur. Bir toplumda da huzurlu ve mutlu yaşamak için insanların birlerini sevmeleri ve yardımlaşmaları gerekir. Bizlerde her yıl olduğu gibi Börtlüce Mahallemizde birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olan etkinliğe katıldık. Herkesin kendisini düşündüğü, kimsenin kimseyi umursamadığı ve herkesin tek başına mücadele ettiği topluluklarda kişinin mutlu olması da başarıya ulaşması da çok zordur. İnşallah bu düşünce ile başladığımız etkinliğimizin devamını getireceğiz. Allah bizi, birliğimize ve dirliğimize leke düşürmek isteyen kötü emelli bölücü grupların şerrinden korusun. Birliğimiz ve kardeşliğimiz daim olsun” diye konuştu.

16.4.2018