Başkan Tosun, Minik Öğrencilerle Birlikte Annelerin Günü’nü Kutladı

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde eğitim gören miniklerle birlikte Annelerin Günü’nü kutladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde eğitim gören minikler Anneler Günü dolayısıyla düzenledikleri etkinlikle Annelerinin Günü’nü kutladı. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula Belediye Meclis Üyesi Vedat Yılmaz ile birlikte minik öğrencileri ve annelerini yalnız bırakmadı. Düzenlenen etkinlikte Başkan Tosun, minik öğrenciler, öğretmenleri ve anneleriyle birlikte pasta kesti. Günün anısına annelere hediyelerini takdim eden Başkan Tosun, minik öğrencilerin öğretmenleri ile birlikte hazırladıkları hediyeleri annelerine takdim etmelerini istedi. Anneler Günü etkinliğinde çocukların, anneleriyle olan samimi diyalogları renkli anlar ortaya çıkardı.

Başkan Tosun; ”Anneler Gelecek Neslimizin Öğretmenleri”

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, katıldığı anneler günü etkinliğinde; ” Annelik, tüm canlılar için çok farklı ve çok kutsal bir duygu. Annelik, cennetin dahi ayakları altına serilen en kutsal vazifedir. Anne demek bir milletin geleceği ve yükselen bir ulusun mimarı demektir. Bu duygu ve düşünceler ile tüm Annelerimizin ve Anne adaylarımızın Anneler Günü’nü kutluyorum" diye konuştu.

11.5.2018