Gökçeören Mahallesi’nin Alt Yapı Dönüşümü Tamamlandı

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi ortak çalışmaları ile Gökçeren Mahallesi’ne 28 kilometre içme suyu, 27 kilometre kanalizasyon ve 3 buçuk kilometre de yağmursuyu hattı döşendi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi ve Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nün ortak çalışmaları kapsamında beldeden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin alt ve üstyapı dönüşümüne tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Gökçeören Mahallesi’ne 28 kilometre içme suyu, 27 kilometre kanalizasyon ve 3 buçuk kilometre de yağmursuyu hattı döşendi. Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı mahalleyi MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay ve Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Faik Şentürk ziyaret etti. Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı mahallede üst yapı çalışmaları devam ediyor.

Başkan Tosun; “Gökçeören, Hak Ettiği Değere Kavuşuyor”

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; “ Alt yapı ve üst yapı noktasında eksikliği olan merkez ve merkezden uzak mahallelerimize tek tek ulaşarak sorunlarını gidermeye çalışıyoruz. Büyük yatırımın yapıldığı Gökçeören Mahallemizde de alt yapı çalışmalarımız tamamlandı. İnşallah kısa sürede üst yapısı tamamlanan mahallede vatandaşlarımız rahata kavuşacaklar. Şimdiden Hayırlı uğurlu olsun. İlçemize hizmetlerin ulaşmasında en büyük desteği olan başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a teşekkür ederim” dedi.

15.5.2018