Grup Başkanvekili Akçay ve Başkan Tosun’dan Cumhur İttifakı Turu

24 Haziran Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında Kula’yı ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’la birlikte Kula’da ziyaretlerde bulundu.

24 Haziran Genel Seçimleri kapsamında Kula’yı ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u makamında ziyaret etti. Bir süre makamda istişarede bulunan Başkanvekili Akçay ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 24 Haziran Genel Seçimleri kapsamında Kula’daki mahalle esnaflarını ziyaret etti. Tek tek vatandaşların elini sıkarak hal hatır soran Grup Başkanvekili Milletvekili Akçay ve Başkan Tosun, 24 Haziran seçimleri kapsamında Cumhur İttifakına destek istediler. Vatandaşların büyük bir sevgiyle karşıladığı ziyarete; “ MHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, MHP İlçe Başkanı Nazım Baytok, Manisa Büyükşehir ve Kula Belediye Meclis Üyeleri, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Mikail Bulut ve partililer katıldı.

8.6.2018