Başkan Tosun’dan Kadir Gecesi Mesajı

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, tüm Müslümanların yüce kitabı olan Kur'an-ı Kerim'in inmeye başladığı Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Tosun mesajında; “ ’Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden kurtuluş' olan Ramazan-ı Şerif ayını uğurluyoruz. Ramazanı uğurlarken Kadir Gecesi'ne kavuşmanın heyecan ve coşkusunu bir kez daha yaşıyoruz. Kur'an-ı Kerim'de, 'Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır' mealindeki ayetle bu mübarek gece, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması ve manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir imkan sunmaktadır. Sonsuz mükafatların sunulduğu bu gece, insanlık alemi için birer kurtuluş, rahmet, mağfiret ve bağışlanma vesilesidir. Meleklerin ve Cebrai’lin Rablerinin izniyle her türlü iş için indiği bu gecede, kendimiz ailemiz ve tüm islam alemi için bol bol dua etmeliyiz. Bu vesile ile rahmet ve merhamet kapılarının sonuna kadar açıldığı, duaların kabul olduğu bu mübarek gecenin ufkumuzu ve gönül dünyamızı ebediyen aydınlatması temennisiyle, Kadir Gecesi'nin milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa iyilikler ve güzellikler getirmesini yüce rabbimizden niyaz ediyorum” dedi.

9.6.2018