3. Geleneksel Jeopark Futbol Turnuvası, Bayram Şöleni’ne Dönüşüyor

Kula Belediyesi tarafından, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Jeopark Futbol Turnuvası, 17 Haziran Pazar, Ramazan Bayramı’nın 3. Günü başlıyor.

Kula Belediyesi tarafından bu yıl 3.'sü düzenlenecek olan ve geleneksel hale gelen Jeopark Futbol Turnuvası, 17 Haziran Pazar günü Jeopark Sentetik Çim Saha'da başlıyor. Mahalleler ve kurumlar arasında yapılacak olan maçlarda çekilen kura ile ilk mücadele Bebekli ve Körez arasında oynanacak. Ramazan Bayramı’nın 3. Gününde başlayacak olan turnuvada 2 grupta 10 takım mücadele edecek. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve takım temsilcilerinin katıldığı toplantıda gerçekleştirilen kura çekimi sonucu A Grubu’nda Başıbüyük, Balıbey, Belediyespor, Sanayi, TOME yer alırken B Grubu’nda ise Bebekli, Hacıtufan, Kavacık, Körez, MASKİ bulunuyor.Turnuva hakkında değerlendirmede bulunan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; “Kula’da toplumsalkaynaşmayı sağlamak ve genç yetenekleri kazanmak amacıyla düzenlediğimiz turnuvamızın bu yıl 3.’sünü gerçekleştiriyoruz. Bu projemizle ilçemizde spor yapmak isteyen gençleri bir araya da getiriyoruz. Ramazan Bayramı’nın 3. Günü başlayacak olan ve hemen hemen her gün oynanacak turnuvamıza tüm sporseverlerimizi bekliyoruz. Biz her zaman olduğu gibi sporun ve sporcunun yanında olmaya da devam edeceğiz” dedi.

12.6.2018