Kayıp Para, Zabıta Sayesinde Sahibini Buldu

Kula’da duyarlı bir vatandaş, yolda bulduğu 4 bin TL’nin sahibine ulaşması için Kula Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne başvurdu.

Manisa’nın Kula İlçesi’nde yolda yürürken 4 bin TL bulan Hasan Ali Sancar, büyük bir duyarlılık örneği göstererek bulduğu paraları Kula Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne getirdi. Kayıp paraların sahibine ulaştırılması için yapılan başvuruyu değerlendiren Zabıta Müdürlüğü ekipleri hummalı bir çalışma başlattı. Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı araştırma sonucunda kayıp paranın, Kula’nın Sarnıç Mahallesi’nde ikamet eden Ali İhsan Demirer’e ait olduğu ortaya çıktı. Paranın kendilerinde olduğunu belirten Zabıta Müdürlüğü, paranın miktarı ve nerede kaybedildiği konusunda teyit etikten sonra, bulunan 4 bin TL iki vatandaş buluşturularak teslim edildi. Kaybettiği parasının bulunup, kendisine teslim edilmesinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Demirer; “Hasat paramdı, buğdayımı satmıştım paramı bulan hayırsever vatandaş Hasan Ali Sancar kardeşime ve parayı kendime ulaştırılması için yoğun çaba gösteren Kula Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanlarına çok teşekkür ederim Allah razı olsun” dedi.

12.6.2018