Başkan Tosun Başarılı Öğrenciyi Ağırladı

30 Haziran 2018 Cumartesi ve 01 Temmuz 2018 Pazar tarihlerinde yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) giren Kula eski Belediye Başkanı Halil Gülcü’nün oğlu Naci Gülcü Türkiye genelinde aldığı başarısını Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ile paylaştı.

Türkiye genelinde 2 milyon 322 bin 421 öğrencinin katıldığı Yükseköğretim Kurumları Sınavında (YKS) gösterdiği büyük gayret ve başarı ile Türkiye genelinde 1964’üncü olan Kula eski Belediye Başkanı Halil Gülcü’nün oğlu Naci Gülcü Türkiye genelinde aldığı başarısını Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ile paylaştı. Başkan Tosun; “ Ülkemizin böyle başarılı öğrencilere ihtiyacı var genç arkadaşımı tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum” dedi.

9.8.2018