Kula Belediyesi’nden 5 Milyonluk Yatırımla 20 Mahalleye 200 Bin Metrekare Kilit Parke Taşı Müjdesi

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, köyden mahalle statüsüne dönüşen kırsal mahallelere 5 milyon liralık yatırımla 200 Bin metrekare kilit parke taş döşeneceğinin müjdesini verdi.

Kula Belediyesi, şehir merkezinde ve kırsal mahallelerde üstyapıları yenilemeye devam ediyor. Kula Belediyesi’nin kırsal mahallelerde üstyapı yenileme çalışmaları kapsamında 20 mahalleye daha 5 milyon liralık yatırımla 200 Bin metrekare kilit parke taşı döşenecek. Kula’nın merkezden uzak 20 kırsal mahallesi daha yapılacak üstyapı yenileme çalışmalarıyla modern ve güvenli yollara kavuşacak. Kula Belediyesi, 20 mahallenin üst yapısını yenileme projesi kapsamında iki ekibin eş zamanlı olarak başlattığı çalışmalar ilk olarak Narıncalıpıtırak ve İbrahimağa Mahallelesi’nden başladı. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula’da 20 mahallenin daha üst yapısının yenileneceğini belirtti.

Başkan Tosun “20 Mahalleye Üstyapı Hizmetine, Narıncalıpıtrak ve İbrahimağa’dan Başladık”

Merkez ve merkezden uzak mahallelerde üst yapı çalışmalarının devam edeceğini belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; “ Kula’da 20 mahallemiz daha güvenli yola kavuşacak. Üstyapı yenileme hizmeti için yaptığımız ihale sonucunda 20 mahallemize toplamda 200 Bin metrekare kilit parke taş döşenecek. İlk olarak Narıncalıpıtırak ve İbrahimağa Mahallelerimizden başlayarak daha sonra önceden belirlenen mahallelerde devam edecek. Biz Kula Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sıkıntılarını biliyor ve çözüm üretme noktasında çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın yıllardır bin bir zorlukla sağladıkları ulaşımlarını artık rahat bir şekilde yapmaları için elimizden geleni yapıyoruz. Kula’nın 60 mahallesine eşit hizmet götürmeye çalışıyoruz. Hemşerilerime şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

5.9.2018