Zaferiye Mahallesi’ne Son İki Ayda 20 Bin Metrekare Kilit Parke Taşı Döşendi

Kula Belediyesi, Zaferiye Mahallesi’nde vatandaşların daha konforlu  ulaşım sağlaması amacıyla sadece son iki ayda 20 Bin metrekare kilit parke taşı döşedi.

Kula Belediyesi, merkez ve merkezden uzak mahallelerde Kula’nın daha modern bir şehir olabilmesi amacıyla üst yapı çalışmalarına hız kazandırdı. Çalışmalar kapsamında Kula’nın en büyük mahallerinden birisi olan Zaferiye Mahallesi’ne 20 Bin metrekare kilit parke taş döşendi. Zaferiye Mahallesi’nde vatandaşların yol mağduriyetlerinin giderilmesi için kilit parke taş döşeme çalışmalarına başlandıklarını belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; “Allah kaza bela vermeden Zaferiye Mahallemizin kilit parke taş döşemesini tamamladık. Kula’nın en büyük mahallelerinin başında gelen Zaferiye Mahallesi’ne toplamda 20 Bin metrekare kilit parke taş döşendi. Vatandaşlarımızın rahatı ve güveni için kilit parke taş döşeme çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

7.9.2018