İbrahimağa Mahallesi’nin Alt Yapı Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ ve Kula Belediyesi'nin ortak sürdürdüğü çalışmalar kapsamında İbrahimağa Mahallesi'nin 2800 metre içme suyu şebeke hattı ve 1400 metre terfi hattı yenileme çalışması devam ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ ve Kula Belediyesi işbirliğinde sürdürülen çalışmalar kapsamında Kulanın merkezden uzak mahallerinde alt yapı ve üst yapı dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında İbrahimağa Mahallesi'nin 2800 metre içme suyu şebeke hattı ve 1400 metre terfi hattı yenileme çalışmaları devam ediyor. Toplamda 4200 metre içme suyu şebeke hattı ve terfi hattı yenileme çalışmasının yapılacağı mahallenin alt yapısı tamamlanan yerlerde Kula Belediyesi tarafından üst yapı çalışmalarına başlanıyor. Mahalleli olarak uzun zamandan beri bekledikleri hizmetin kendilerine ulaştığını ifade eden İbrahimağa mahalle muhtarı Rıfat Gündüz; “ İbrahimağa Mahallemizde hummalı bir çalışma başlatıldı. Hem alt yapımız hem de üst yapımız yenileniyor. Mahallemizde böyle çalışmaların yapılması bizleri çok mutlu etti. İnşallah yapılan hizmetler sayesinde yaşam kalitimiz yükselecek rahata kavuşacağız. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi.

Başkan Tosun; “İbrahimağa Mahallemizi Yeniliyoruz”

Hem merkez hem de merkezden uzak mahallerdeki çalışmaları eş zamanlı olarak sürdüklerini dile getiren Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; “ Kula’mızın her yerine hizmetlerimizi ulaştırmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için çalışıyoruz. Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ ve Kula Belediyesi olarak mahallelerimizin içme suyundan, ulaşım, kanalizasyona kadar her ihtiyacını karşılamaya çalışıyoruz. İhtiyaçları tespit edilen mahallelere tek tek ulaşmaya çalışıyoruz. Sürdürdüğümüz çalışmalar kapsamında İbrahimağa Mahallemizi yeniliyoruz. İlçemize hizmetlerin ulaşmasında en büyük desteği olan başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a teşekkür ederim” dedi.

13.9.2018