Başkan Tosun Personellerin Yeni Yılını Kutladı

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 2018 yılının son gününde Yunus Emre Kültür Merkezi konferans salonunda belediye personelleri ile bir araya gelerek yeni yıllarını kutladı.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Yunus Emre Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlenen toplantıda belediye personelleri ile bir araya gelerek personellerin yeni yıllarını kutladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Faik Şentürk, birim amirleri, Büyükşehir ve MASKİ personellerinin katıldığı toplantıda Başkan Tosun, yeni yılın herkese sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi temennisinde bulunarak sözlerine şöyle devam etti; “ 2018 yılı Kula Belediyesi için yoğun bir mesai çalışması içerisinde geçti. Birlikte el ele vererek güzel ve başarılı projelere imza attık. Yeni yılda da aynı performans ile Kula’ya daha fazla hizmet edeceğiz” dedi. Başkan Tosun’a güzel dilekleri için teşekkür eden personeller, kendisinin de yeni yılını kutladılar. Başkan Tosun 2018 yılının son gününde belediye personelleri ile hatıra fotoğrafı çekindi.

31.12.2018