Kula Gasilhanesi Hizmete Açıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi iş birliğinde başlatılan modern gasilhane binası yapımı tamamlanarak vatandaşların hizmetine açıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı tarafından il genelinde yapımına başlanan gasilhane binaları, tamamlanmaya başladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliğinde Kula’da yapımı tamamlanan modern gasilhane binası, hizmete alındı. Vatandaşların zorlu günlerinde her zaman yanlarında olmaya çalıştıklarını ifade eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; “Ebediyete intikal eden vatandaşlarımızın, yıkanıp temizlenip, kefenleme işlemleri bu hizmet binalarında yapılacak. Halkımızın, yakınlarını kaybettiği o zorlu günlerinde yanlarında olarak, onlara destek olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Desteklerinden dolayı başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere, Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Bakanımız Serpil Çakır’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

4.1.2019