Başkan Tosun, “ Laf Değil İş Ürettik”

Kula Belediyesi ve Akar Tekstil işbirliğiyle Kula’da inşaat süreci başlayan tekstil fabrikasını Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun Akar Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Akar ile birlikte incelemelerde bulundu.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula Belediyesi ve Akar Tekstil işbirliğiyle Kula’da iş olanaklarını arttırmak ve İlçenin ekonomik kalkınmasını sağlamak amacıyla Kula’da inşaat sürecini başlattığı tekstil fabrikasının inşaat sahasında Akar Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Akar ile birlikte incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. 11 metrekare bir alan üzerine prefabrik olarak inşa edilen fabrikada İki 1000 kişi istihdam sağlayacak. İncelemelerin ardından Başkan Tosun, Akar Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Akar ve yönetimini makamında ağırladı. Akgün Mahallesi 854 Ada 1 Parsel’de kayıtlı olan 11 metrekarelik alan üzerinde Tekstil Atölyesi kurulması işi için istihdamın son protokolü olan “İstihdam ve İşsizliği Önleme” projesi imzalandı.

Başkan Tosun; “ Kula Kendi Kendine Kalkınacak”

Kula’da açılacak tekstil fabrikası ile ilçenin geleceğini inşa ettiklerini ifade eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; “ Tekstil Fabrikası için ilk imzamızı 28 Temmuz 2018’de atmıştık. Şöyle geriye dönüp baktığımda hızlı ve emin adımlarla Kulanın geleceğini inşa ettiğimizi görüyorum. Kula’nın dönüm noktası olacak bu projede duyduğum heyecanı ilk günkü gibi halen duyuyorum. Kulamızı geliştirmek, uygar seviyeye çıkarmak ve ekonomik açıdan kendi kendine kalkınan bir ilçe yapmak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Biz Kula’ya laf değil iş ürettik. Bugünde projenin son imzası olan “İstihdam ve İşsizliği Önleme” protokolünü imzaladık Kulamıza hayırlı uğurlu olsun. Anlayış ve destekleri için başta Akar Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Akar olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

8.1.2019