Başkan Tosun; “Birlik ve Beraberlik İçinde Çalışacağız”

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimlerinde Cumhur İttifakı için mücadele edecek 17 ilçe belediye başkan adayı ile birlikte AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Manisa’da oluşturulan Cumhur İttifakı’nın 17 ilçe belediye başkan adayı ile birlikte AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve diğer ilçe belediye başkanı gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Yapılan anlamlı ziyaretten dolayı başkan adaylarına tek tek teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli nezdinde oluşturulan Cumhur İttifakı’nı Manisa’da zafere ulaştıracaklarını; 31 Mart akşamı Büyükşehir Belediyesi ve 17 ilçeyi kazanarak Manisa’nın tacını liderlere sunacaklarının altını çizdi.  Cumhur ittifakı adayı olarak Kula’da barış içerisinde bir yarışa girdiklerini ifade eden Başkan Tosun, birlik ve beraberlik içerisinde Kula’ya hizmet amacıyla çalışacaklarını söyledi.

29.1.2019