Battalmustafa’ya 20 Bin 826 m² Kilit Parke Taşı

Kula Belediyesi, ilçenin merkez ve kırsal mahallelerinde başlattığı hizmet seferberliğini hız kesmeden sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 20 Bin 826 m² kilit parke taşı döşenecek Battalmustafa’da vatandaşlarla buluştu.

Kula Belediyesi 20 mahallede güvenli yol için başlattığı kilit parke taş döşeme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Battalmustafa Mahallesi’nde sürdürdüğü arazi yolu açma çalışmasının yanında şimdi de mahalleye 20 Bin 826 m² kilit parke taş döşeyecek. Yolları yenilenecek olan Battalmustafa Mahallesi’ni incelemek için ziyaret eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; “ 4.5 yıldan bu yana Kula’nın sadece merkez değil merkezden uzak mahallelerinde de yol sorununa çözüm bulmaya çalıştık. Bütçemiz ve gücümüz yettiğince her mahallemize hizmetlerimizi götürmek için gayret ettik. Kula Belediyesi olarak her zaman amacımız vatandaşlarımızın huzurlu ve mutlu bir yaşam sürdürmesi için çalışmak oldu. Mahallelerimizi hem alt yapıda hem de üst yapıda yenileyerek modern bir görünüme kavuşturduk, kavuşturmaya da devam ediyoruz. Şimdi hizmet durağımız Battalmustafa, ekiplerimiz önümüzdeki günlerde çalışmalara başlayarak 20 Bin 826 Metrekare kilit parke taş hizmetini vatandaşlarımızla buluşturmuş olacağız. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

30.1.2019