Sivil Toplum Kuruluşları’ndan Başkan Tosun’a Tebrik Ziyareti

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Cumhur İttifakı’nın siyasi parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları ve Meslek Odalarının Başkanlarını ağırladı.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Cumhur İttifakı’nın Adayı olarak yeniden Belediye Başkanı adayı gösterilen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a tebrik ve destek ziyaretleri devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Cumhur İtiifakı’nın Kula’da ki siyasi temsilcileri olan Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, MHP İlçe Başkanı Nazım Baytok ve ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ile meslek odalarının Başkanları, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ile bir araya geldi. Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette nezaketlerinden dolayı sivil toplum kuruluşu temsilcilerine teşekkürlerini ileten Başkan Tosun; “Kulamıza hizmet etmek için çıktığımız bu yolda herkesin her kesimin desteğine talibiz. Ortak paydamız Kula’ya hizmet. 2014 yılından bugüne kadar görev süremiz içerisinde önem verdiğim husus ortak akılla yönetim oldu. Hem ilçemize hem şehrimize sağladığımız katma değerin gücü ile gelecek dönemde de Kula’da toplumsal ve ekonomik kalkınmayı ortak akılla hayata geçirmeye devam edeceğiz.” dedi.

31.1.2019