Başkan Tosun Avcılar ve Atıcılarla Buluştu

Yurtbaşı Mahallesi’ne ziyaret amacıyla giden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Avcılar ve Atıcılarla bir araya geldi.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, ziyaret amacıyla gittiği Yurtbaşı Mahallesi’nde Avcılar ve Atıcılarla bir araya geldi. Avcılarla çay içip uzun süre muhabbet eden Başkan Tosun, avcılığın püf noktalarını dinledi. Sıcak sohbet havasında geçen ziyarette Başka Tosun’a Kula Belediye Meclis Üyesi İlyas Macun eşlik etti. Avcılık ve Atıcılığın insan yaşamında ilk zamanlardan beri ekonomik karakterini belirlediğini ifade eden Kula Belediye başkanı Hüseyin Tosun; “ Kulamızda son zamanlarda yaptığımız çalışmalar ile avcılık ve atıcılık büyük ilgi gördü. Türkiye çapında derece almış yarışmacılarımız Kulamızda yaptığımız poligon ile ilçemizde yarışmaya geliyor. Avcılık ve atıcılık sporunu gelecek nesillerimize aktarmak için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

7.2.2019