Başkan Tosun, Vatandaşlarla Kucaklaşmaya Devam Ediyor

Vatandaşların istek ve taleplerini yerinde dinlemek için mahalle ziyaretleri kapsamında kırsal yerde yaşayan vatandaşları ziyaret eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Topuzdamları, Börtlüce ve Hamidiye Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Mahalle ziyaretleri kapsamında muhtarlar ve vatandaşlarla sık sık görüşme fırsatı bulan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Topuzdamları, Börtlüce ve Hamidiye Mahallelerini ziyaret etti. Vatandaşlara hal hatır sorarak istek ve taleplerini dinleyen Başkan Tosun, yürütülen projelerle ilgili bilgiler aktardı. Ziyarette Başkan Tosun’a, MHP İlçe Başkanı Nazım Baytok, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Kula Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları Başkanları, ve teşkilat üyeleri eşlik etti. Gittiği mahallelerde vatandaşlara seslenen Başkan Tosun; “ Biz yaptığımız hizmetler ile sizlerin karşısına başımız dik olarak çıkıyoruz. Sizleri seviyor, yaptığımız işimizi seviyor ve ona göre çalışıp hizmetlerimizi yapıyoruz. Sizlerin sayesinde geldiğim bu mevkii de her zaman vatandaşların menfaati ve huzuru için çalışmalar yürüttüm. Yürütmeye de devam edeceğim. Bizleri her gittiğimiz mahallede coşku ve sevgiyle karşılayan bütün vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Sizler her şeyin en iyisine layıksınız” dedi.

7.3.2019