Başkan Tosun, Kuaför Esnafıyla Buluştu

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, ilçede faaliyet gösteren kadın kuaför esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Kula’da faaliyet gösteren esnaf gruplarıyla sık sık bir araya gelen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, bugün de Kuaför esnaflarıyla bir araya gelerek onların taleplerini, sektörde yaşadıkları sorunları ve istek taleplerini alarak istişarelerde bulundu. Kahvaltıya MHP ilçe Başkanı Nazım Baytok ve İlçe Kadın Kolları Başkanları eşlik etti. Kahvaltıda konuşan Başkan Tosun; “ Kuaför esnaflarımız toplumun önemli bir değerini temsil eden kesimdir. Bu sebeple toplumda önemli bir misyona sahip siz değerli sanatkar esnaflarımızın fikirleri ve düşünceleri bizler için çok önemli. Biz şehrimiz ve halkımız için hazırladığımız bütün projelerimizi sizlerle istişare ederek sizlerin fikirlerini alarak insan merkezli ve hizmet odaklı hazırladık. Böyle güzel ve özel bir günü düzenleyerek katılım sağlayan tüm kuaförlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

7.3.2019