Başkan Tosun, Kadınların Gününü Kutladı

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilçede çeşitli kurum ve kuruluşlarda görev yapan kadınların gününü kutladı.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, çalışan kadınları ziyaret etti. İlk kutlamayı Belediye personellerine yapan Başkan Tosun, ardından kurumları ve fabrikaları ziyaret ederek kadınların gününü kutladı. MHP İlçe Başkanı Nazım Baytok, kadın kolları başkanları ve teşkilat üyeleri ile birlikte karanfil dağıtan Başkan Tosun; “ Kadınlar bizlerin baş tacı. Kadınlarımızı yaşamın her alanında görmeliyiz. Çünkü toplumların temel taşı aile, ailenin temel taşı ise kadınlarımızdır. Kadınımız, aile ve toplum yapısının en müstesna mevkisinde bulunarak takdir edilecek fedakârlıklar ortaya koymuştur. Allah kadınlarımızı bizlere emanet etmiştir. Bizlerde emanetimize sahip çıkmalı gerekli değeri vermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle; kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

8.3.2019