Başkan Tosun’dan, Çarıkballı Mahallesi’ne Cuma Ziyareti

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Cuma ziyaretleri kapsamında Çarıkballı Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, cuma ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla biraya gelmeye devam ediyor. Ziyaret kapsamında, Çarıkballı Mahallesini ziyaret eden Başkan Tosun, Mahalle Cami’nde vatandaşlarla birlikte Cuma namazını eda ederek, namazın ardından mahalle sakinleri ile buluştu. Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Tosun,  Mahalleliye Belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. Ziyarete MHP İlçe Başkanı Nazım Baytok, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık ve Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti. Hizmetlerin eşit şekilde her mahallede devam edeceğini belirten Başkan Tosun; “ Mahallelerimize sık sık ziyaretler düzenliyoruz. Bugün de Cuma ziyareti kapsamında Çarıkballı Mahallemizi ziyaret ettik. Vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz. Her mahallemize eşit hizmet götürmek için çabalıyoruz. Biz Kulamızın, insanlarımızın nelere ihtiyacını olduğunu biliyoruz. Dolu dolu hizmetler yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Her gittiğimiz mahallede vatandaşlarımız bizleri öyle sıcak karşılıyorlar ki doğru işler yaparak doğru yolda olduğumuzu anlıyoruz. Hizmetlerimiz mahallelerimize devam edecek” dedi.

8.3.2019