Kula’da, İstiklal Marşı’nın Kabulünün 98’inci Yılı Kutlandı

Kula’da, İstiklal Marşı’nın Kabulünün 98. yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Kula’da, İstiklal Marşı’nın kabulünün 98. yılı Bekir Sacide Filiz Keleşoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlen programla kutlandı. İstiklal Marşı okunup kabulünün tarihçesinin anlatıldığı programda İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy da anıldı. Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa, Kula Kaymakamı Kemal Duru, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Gürsel Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Sümen, siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması ile devam etti. Bekir Sacide Filiz Keleşoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin şiir ve oratoryo sunumunun yaptığı programda duygusal anlar yaşandı.

12.3.2019