Başkan Tosun’a İlk Tebrik Döndü Teyzeden

31 Mart Yerel Seçimlerinde ikinci defa Kula Belediye Başkanı olmayı başaran Başkan Hüseyin Tosun’u İlk gününde Tatlıçeşmeli Döndü Gökdere makamında ziyaret ederek kendi ev yapımı ısırgan otlu pideleri ikram etti.

31 Mart Yerel Seçimlerinde ikinci defa Kula Belediye Başkanı olmayı başaran Başkan Hüseyin Tosun tebrik ziyaretlerini almaya başladı. Başkan Tosun’u makamında İlk tebrik ziyaretini Tatlıçeşme Mahallesi’nden Döndü Gökdere yaptı. Başkan Tosun’a kendi ev yapımı ısırgan otlu pideleri ikram eden Döndü Gökdere, Başkan Tosun’a çalışmalarında başarılar diledi. Yaptığı sıcak ziyaretten dolayı Döndü Gökdere teşekkür eden Başkan Tosun, görevine kaldığı yerden aynı heyecan ve coşkuyla devam edeceklerini belirtti.

1.4.2019