Divlit Caddesi, Elektrik Kabloları Yer Altına Alınıyor

Kula’yı daha modern bir görünüme kavuşturmak amacıyla yeni projeler üreten Kula Belediyesi, prestij caddeler projesi kapsamında Divlit Caddesi’nde başlattığı çalışmalara tüm hızıyla devam ediyor.  Bu kapsamda elektrik ve telefon kablolarının yer altına alınması çalışmaları başladı.

Prestij caddeler projesi ile Kula’nın caddelerini baştan aşağı yenileyen Kula Belediyesi çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Daha önce Yunus Emre, Tabduk Emre, Mehmet Akif Ersoy, Şehitler ve Mevlana Caddeleri yenilenen ilçenin şimdi Kula Belediyesi tarafından Divlit Caddesi’nin de çehresi değiştiriyor. Çalışma Kapsamında caddenin, elektrik ve telefon kablolarının yer altına taşınması çalışmalarına başlandı.  Elektrik ve telefon Kablolarının yer altına alınmasının ardından caddede kaldırım ve kilit parke taş döşemesi başlayacak.

Kula’nın turizme önemli katkısı olan Jeopark sahasına ulaşımı sağlayan caddede prestij çalışmalarına devam edildiğini ifade eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; “ Kulamızın modern bir ilçe olması yönünde canla başla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın mahalle ve caddelerde daha huzurlu ve kaliteli yaşam sürdürmeleri için gerekli bir projeye daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Biz Kula’da halkımızın yaşam standartlarını daha üst seviyeye taşımak için yeni yeni projeler hayata kazandırmak ve halkımızın hizmetine sunmak için mücadele veriyoruz. Elektrik ve telefon Kablolarının yer altına alınmasının ardından caddede kaldırım ve kilit parke taş döşemesi başlayacak olan caddemizin şimdiden mahalle halkına ve tüm Kulamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

4.4.2019